Activiteiten

Gepubliceerd op: 18 april 2016

0

Dit was 2015

OGAE Belgium groeit en heeft zich ontpopt tot een grote club binnen OGAE International. Dat bewijst de toename aan leden tijdens het laatste jaar.
Het werd ook het jaar van verandering, zo werd oa ons nieuw logo geïntroduceerd, kregen we onze eigen Facebookgroep en werkten we aan onze website.
Daarnaast werd het OGAE Feestcomité opgericht met als doel enkele activiteiten te organiseren om jullie de kans te geven, contacten te leggen met andere leden en elkaar wat beter te leren kennen.

Graag zetten we de voorbije activiteiten op een rijtje:

Op 2 mei vond de OGAE POLL 2015 plaats: hierbij werden de leden uitgenodigd om hun punten te geven aan alle deelnemende liedjes van het songfestival.
Na de puntentelling volgde een spetterende fuif die duurde tot in de vroege uurtjes!

ogae poll 2015

Tijdens de songfestivalweek, op 21 mei, kwamen we samen in Wenen.
We bezochten er een kleine tentoonstelling over het songfestival en gingen nadien koffie drinken in Hofburg Café. Het werd gezellig en het gaf iedereen de kans om te debatteren over wie al dan niet zou winnen. We werden aangenaam verrast door een bezoekje van niemand minder dan Loïc Nottet. Hij nam rustig de tijd om met iedereen een babbeltje te slaan, foto’s te nemen en handtekeningen uit de delen.

21 meiloic

Tijdens het laatste weekend van augustus kwamen we bijeen naar aanleiding van de OGAE Second Chance Contest. De avond werd vooraf gegaan door een diner in de Via Via Café in Mechelen. Na de wedstrijd werd het opnieuw tijd om de dansvloer onveilig te maken.

De OGAE Video Contest was de ideale gelegenheid voor een laatste bijeenkomst in 2015. Dat gebeurde op 4 december. Tijdens de karaoke die daarop volgde, konden we genieten van een paar puike prestaties van enkele van onze leden. We zijn nog steeds onder de indruk….

Graag willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie aanwezigheid tijdens deze activiteiten, maar ook voor de vriendschap die we rijker geworden zijn.
Zet jullie schrap, want ook in 2016 volgen een paar leuke activiteiten!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑