Liverpool 2023

Gepubliceerd op: 23 april 2023

0

Tops & Flops 2023: ARMENIË

 

Elke dag bespreken we een liedje van het Eurovisiesongfestival 2023. Lees de meningen van ons ledenpanel in dit artikel en bekijk de deskundige commentaar van onze bestuursleden vanuit onze “Tops & Flops”-studio in de video hieronder!

Vandaag is de inzending van Armenië aan de beurt: Brunette – Future Lover (SF 2)

Niels

Zeer moeilijk nummer om te zingen. Ik ben wel fan van het nummer. Ik vermoed dat het nummer haar (en onze) halve finale ga winnen. Zeker als ze het goed zingt en leuke act heeft. Het heeft verschillende genres. Beetje ballade en ook een beetje hiphop. Het kan wel top 10 halen in de finale. Als Armenië zo verder blijft doen. Gaat het niet lang duren voor hun 1ste overwinning. 

TOP – 16/20

 

Jordan

J’en attendais beaucoup de cette jolie Brunette. La chanson est bien produite, sa voix est jolie et cela démarre bien et puis…. je m’ennuie terriblement. Même la partie rap, plus dynamique, qui me donnait un peu d’espoir, retombe comme un soufflé. Je pense cependant qu’elle se qualifiera pour la finale. Je reconnais la qualité de la chanson, ce n’est juste pas à mon goût. 

FLOP – 10/20

 

Tim

Het was lang wachten op het nummer uit Armenië.  Wanneer het nummer integer begint, heb ik er hoge verwachtingen van.  Ook het orkest op de achtergrond in de videoclip, doet me weer dromen van live-instrumenten op het festival. De opbouw van het lied lijkt in de richting van een indie-nummer te gaan, in de stijl van Bulgarije in voorgaande jaren.  Al snel denk ik bij mezelf dat Brunettes outfit en look niet echt bij dat muziekgenre passen.  Snel wordt duidelijk dat het nummer een wending neemt, dat schijnt tegenwoordig in te zijn. Na de beloftevolle intro verandert het lied in een rapnummer.  Op dat moment waait mijn aandacht even weg.  Maar dan, als een bloeiende bloem in de lente, komt het refrein in de eigen taal. Het lied had van mij gerust meer mogen opbouwen naar die explosie op het einde toe, zonder dat rap-intermezzo.  Dat maakt het een beetje een allegaartje. Ik geef deze inzending  12/20, omdat ze niet de slechtste is, maar helemaal krijgt Brunette me niet mee in de zoektocht naar haar toekomstige liefde.

TOP/FLOP – 12/20

Resultaat: Armenië krijgt van ons een totale score van 62,5%.

En wat denken jullie over dit nummer? We zijn benieuwd naar jullie mening!

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑