Liverpool 2023

Gepubliceerd op: 23 avril 2023

0

Tops & Flops 2023: ARMENIE

 

Tous les jours, nous passons en revue une chanson du concours Eurovision 2023. Retrouvez l’avis de notre panel de membres dans cet article ainsi que les commentaires avisés de notre comité de gestion depuis notre studio « Tops & Flops » dans la vidéo ci-dessous!

Aujourd’hui, nous commentons la participation de l’Arménie: Brunette – Future Lover (SF 2)

Niels

Zeer moeilijk nummer om te zingen. Ik ben wel fan van het nummer. Ik vermoed dat het nummer haar (en onze) halve finale ga winnen. Zeker als ze het goed zingt en leuke act heeft. Het heeft verschillende genres. Beetje ballade en ook een beetje hiphop. Het kan wel top 10 halen in de finale. Als Armenië zo verder blijft doen. Gaat het niet lang duren voor hun 1ste overwinning. 

TOP – 16/20

 

Jordan

J’en attendais beaucoup de cette jolie Brunette. La chanson est bien produite, sa voix est jolie et cela démarre bien et puis…. je m’ennuie terriblement. Même la partie rap, plus dynamique, qui me donnait un peu d’espoir, retombe comme un soufflé. Je pense cependant qu’elle se qualifiera pour la finale. Je reconnais la qualité de la chanson, ce n’est juste pas à mon goût. 

FLOP – 10/20

 

Tim

Het was lang wachten op het nummer uit Armenië.  Wanneer het nummer integer begint, heb ik er hoge verwachtingen van.  Ook het orkest op de achtergrond in de videoclip, doet me weer dromen van live-instrumenten op het festival. De opbouw van het lied lijkt in de richting van een indie-nummer te gaan, in de stijl van Bulgarije in voorgaande jaren.  Al snel denk ik bij mezelf dat Brunettes outfit en look niet echt bij dat muziekgenre passen.  Snel wordt duidelijk dat het nummer een wending neemt, dat schijnt tegenwoordig in te zijn. Na de beloftevolle intro verandert het lied in een rapnummer.  Op dat moment waait mijn aandacht even weg.  Maar dan, als een bloeiende bloem in de lente, komt het refrein in de eigen taal. Het lied had van mij gerust meer mogen opbouwen naar die explosie op het einde toe, zonder dat rap-intermezzo.  Dat maakt het een beetje een allegaartje. Ik geef deze inzending  12/20, omdat ze niet de slechtste is, maar helemaal krijgt Brunette me niet mee in de zoektocht naar haar toekomstige liefde.

TOP/FLOP – 12/20

Résultat: Nous attribuons la note de 62,5% à l’Arménie.

Et vous, qu’en pensez-vous? Votre avis nous intéresse!

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑