Tops & Flops

Gepubliceerd op: 23 april 2021

0

Tops & Flops: Servië

 

Elke dag nemen we een deelnemer onder de loep van het komende Eurovisie Songfestival. Hasta la Vista zei de band Hurricane vorig jaar. De drie Serviërs hielden hun belofte. Een jaar later zijn ze al terug met een nieuw lied, “Loco Loco“, dat ze in de tweede halve finale zullen zingen. Ontdek hieronder wat wij ervan vinden! Graag wijzen we jullie erop dat onze meningen niets te maken hebben met de OGAE ESC Poll.

 

 

Bjorn

De Serviërs maken het ons makkelijk dit jaar. Dit wordt de kortste review. Net iets beter dan de brol van vorig jaar en verder kan het in één woord samengevat worden: Balkanslettenbakmuziek!

Mijn oordeel: FLOP – 6/20

 

Didier

1, 2, Girls, Come On! Hurricane is terug en het is geweldig! Laten we meteen duidelijk zijn. Onze drie Servische vriendinnen zullen de prijs voor elegantie en eenvoud niet winnen. Maar, lieve hemel, wat is dit goed! Ten eerste zingen ze in het Servisch. Maar bovenal: wat een energie! Elke keer als ik er naar luister, brengen ze me in een goede stemming en krijg ik zin om te dansen. Ik zal waarschijnlijk wat lachen tijdens hun vertolking in de halve finale want ik vermoed dat ze zullen overdrijven. Maar ze kunnen erop rekenen dat ik in mijn handen klap en op mijn stoel spring. Helemaal loco loco!

Mijn oordeel: TOP – 16/20

 

Stéphan

De Serviërs zijn “loco” genoeg om Hurricane opnieuw te sturen naar Rotterdam. Dit is zeer ondermaats en hiermee bereiken we opnieuw een dieptepunt op dit festival. Ook deze inzending had waarschijnlijk twintig jaar geleden zeker gescoord maar of het dit in 2021 nog kan, betwijfel ik ten sterkste. Gelukkig zullen de Oostenrijkers en Zwitsers de Serviërs enkele punten geven. Volgend jaar beter! Daaaaaag!

Mijn oordeel: FLOP – 3/20

 

Sofie

Het trio Hurricane walst met hun nummer “Loco Loco” inderdaad als een razende orkaan over me heen. Ik zie het al zo voor me in Rotterdam: het TV-scherm gevuld met de lange gekrulde haren en al even lange benen van deze dames. Natuurlijk gepaard gaande met de nodige wulpse bewegingen 😉 Er nemen dit jaar trouwens opvallend veel gelijkaardige uptempo nummers deel. Hurricane heeft volgens mij de minst sterke inzending van al en mag dan ook in de halve finale blijven steken.

Mijn oordeel: FLOP – 8/20

 

Thybault

Servië heeft duidelijk opnieuw gekozen voor K3 van den Aldi. Toen ik deze inzending voor het eerst had gehoord, kwam er spontaan in me op dat dit eerder van willen maar niet kunnen is. Men probeert sletterig over te komen. Helaas voor hen is het een zeer flauw afkooksel. Ze zouden beter enkele tips vragen aan professionele losbandige vrouwen voor ze het podium betreden in mei. Mocht ik stomdronken zijn, zou ik hier wel op dansen. Maar als nuchter persoon kijk ik hier vanuit een ander perspectief naar. Voor een finaleplaats blijf ik in dubio.

Mijn notering: FLOP – 10/20

 

Resultaat: Serbië krijgt van ons een totale score van 43/100.
En wat denken jullie over dit nummer? We zijn benieuwd naar jullie mening! 

 

Photo credit: Eurovision.tv

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑