Malmö 2024

Gepubliceerd op: 30 april 2024

0

Onze gids voor het Eurovisie Songfestival 2024!

Of je nu in Malmö bent of thuis blijft, het Eurovisie Songfestival is steeds een langverwachte gebeurtenis voor al onze fans! Waar je deze speciale week ook doorbrengt, het is een kans om nieuwe herinneringen te maken en deze momenten samen te delen, rondom muziek! Aarzel dan ook niet om over OGAE Belgium te praten en je vrienden uit te nodigen lid te worden van onze club! Gelieve steeds @ogaebelgium te taggen op Instagram zodat we je foto’s en video’s van deze editie kunnen delen en laten zien hoe actief onze club wel is. We rekenen op jullie!

Ik blijf in België

Kijk je met je familie of vrienden naar het Eurovisie Songfestival? In Vlaanderen kan je zoals steeds zowel de eerste en tweede halve finale als de finale volgen op VRT 1 en VRT MAX vanaf 21.00 uur.
Wil je echter eens iets nieuws beleven in een grote zaal en op een groot scherm (wie onze previews in de White Cinema heeft meegemaakt, weet hoe indrukwekkend dat is!), ga dan zeker naar de Kinepolis-bioscopen die de finale live uitzenden in verschillende steden in België waaronder Antwerpen, Gent en Brussel! Alle informatie over dit evenement vind je hier: Eurovisie @ Kinépolis

Ik ga naar Malmö

Vooraleer we het over de feestelijke aspecten hebben, zijn er een paar belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • Vergeet niet om je Cardskipper te activeren als je dat nog niet hebt gedaan! Dit is essentieel, vooral als je kaartjes hebt gekocht voor de Euroclub.
  • Heb je een pakket gekocht via OGAE voor de shows? De naam op je ticket moet overeenkomen met de naam op je identiteitskaart. Er kunnen controles worden uitgevoerd.
  • Of je nu in Malmö of Kopenhagen verblijft, er zijn passen voor het openbaar vervoer beschikbaar die veel goedkoper kunnen zijn, afhankelijk van hoeveel dagen je ter plaatse blijft voor het Eurovisie Songfestival. Je moet die online kopen, via de app van het transportbedrijf. Alle details vind je hier: Transport @ Malmö

En dan nu, tijd om te feesten…

  • Ter herinnering: onze OGAE-activiteit ter plaatse vindt plaats op woensdag 8 mei, vanaf 11.30 uur in restaurant Marie-Antoinette in Malmö. Reserveren is verplicht!
  • Er worden tal van activiteiten georganiseerd in Malmö tijdens deze week. Er is dan ook voor elk wat wils: sportlessen, zang- en danslessen, glitterworkshops, concerten, DJ-sets, enz. Het volledige programma van de festiviteiten vind je hier: Activiteiten @ Malmö
  • Het middelpunt van alle activiteiten is natuurlijk het Eurovisiedorp. Hieronder vind je een plattegrond.

Klaar voor een intense week? Pak je Belgische vlag mee, steun onze kandidaat, verspreid het woord over onze fanclub, tag @ogaebelgium in je berichten en vooral, geniet ervan met volle teugen! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen op onze Facebook-pagina: de Eurovisie-gemeenschap staat klaar om je te helpen!
Comments are closed.

Back to Top ↑