Eurosong 2023

Gepubliceerd op: 13 januari 2023

0

Hunter Falls: “Het belooft een spetterend spektakel te worden”

Vandaag mogen de zeven deelnemers aan Eurosong 2023 repeteren en tussendoor mogen we telefonisch een interview afnemen met elk van hen.

Eerste aan de beurt is Hunter Falls:

Dag Tchiah, heb je last van stress, nu de repetities begonnen zijn?

Helemaal niet, ik ben heel zelfverzekerd en heb er heel veel zin in! Ik kijk er echt naar uit!

Jouw repetitie is achter de rug, hoe verliep die?

Fantastisch gewoon. Het is de eerste keer dat ik op zo’n groot podium sta met zoveel camera’s voor mij. De techniek is super en alles verloopt zoals gewenst. Het wordt een mooie finale.

Wat mogen we verwachten morgenavond?

Een spetterende act met een mooie lichtshow, maar ook leuke outfits en vooral veel energie. Ik heb er heel veel zin in!

Je koos voor het nummer “Ooh la la”, een dansbaar nummer. Sta je alleen op het podium?

Ik word vergezeld door 2 geweldige dansers. Het wordt een fantastische act!

Michael Gravin heeft meegeschreven aan jouw nummer. Hoe kwam je bij hem terecht?

Ik had mij ingeschreven voor een songwriting kamp en er werden groepjes gemaakt van 3 tot 5 mensen. Er werd mij gezegd dat ik met Michael Gravin mocht schrijven maar ik kende hem helemaal niet. We begonnen te schrijven en werden goeie vrienden. De andere schrijvers waren wat jaloers omdat ik met hem mocht samenwerken, maar ik kende Michael eerlijk gezegd niet. Toen hij me vertelde dat hij al liedjes geschreven had voor Jennifer Lopez, Cher, Dusty Springfield maar ook voor Clouseau en Natalia wist ik niet waar ik het had. Hij is ondertussen een zeer goeie vriend geworden.

Om Eurosong 2023 te winnen moet je niet alleen de jury maar ook de kijker overtuigen. Heb je acties ondernomen om je fanbase aan het stemmen te krijgen?

Jazeker, ik vertel aan iedereen dat ze via VRT Max kunnen stemmen. Duimen nu dat ik veel stemmen krijg 😉

Stel dat je morgen als winnaar uit de bus komt. Ga je dan promotie voeren in het buitenland?

Absoluut! Ik ga alles uit de kast halen. Ik zal deelnemen aan verschillende pre-party’s.

Mocht je in het slechtste geval niet winnen, heb je dan een andere favoriet?

Neen, we zijn allemaal harde werkers en zijn verkozen uit heel wat inzendingen. Iedereen heeft een genre van muziek en dat maakt het leuk. De sfeer tussen de deelnemers is ook echt top. Mocht ik moeten kiezen dan zou ik  een genre kiezen en niet een artiest. Ieder van ons verdient het om naar Liverpool te gaan.

In naam van de leden van OGAE Belgium wensen we jouw alvast heel veel succes!
Back to Top ↑