Stockholm 2016

Gepubliceerd op: 17 mei 2016

0

Laura genoot van elke seconde


Amper 48 uur na haar puike prestatie op het 61ste Eurovisie Songfestival stond Laura Tesoro ons te woord.

Superster in Hollywood

Laura kijkt terug op haar deelname alsof het een droom was, vooral bij de openingsceremonie op de Red Carpet voelde ze zich als een superster in Hollywood.
Ze vindt het songfestivalpubliek het leukste publiek dat er bestaat, iedereen gaat uit zijn dak en danst. Het was voor haar een unieke ervaring.

In de arena werd ze gemotiveerd door de talrijke Belgische vlaggen die ze zag. Ze vindt het ook ongelofelijk hoe ook de mensen thuis meeleefden met het hele gebeuren.
België had misschien nood aan wat positiviteit, ook al duurde dat maar 3 minuten.

Geen verwachtingen

Vóór haar vertrek had ze geen verwachtingen en ze werd er aangenaam verrast door de perfecte organisatie en het professionalisme. Alles liep zo vlot dat het voor haar een eer was om hiervan deel uit te maken.

Globen was te groot om de fans te zien zitten

De Red Carpet en haar moment op het podium vond Laura het leukste. Ze probeerde rond zich te kijken om de Belgische supporters en OGAE-leden te zien, maar de Globen arena is zo groot dat het gewoon niet lukte.

Goed dat er eens geen popsong gewonnen heeft

Australië was haar favoriet, Oekraïne was ook voor Laura een onverwachte winnaar. Het moet niet altijd een popsong zijn die wint en misschien is het goed dat iets anders gewonnen heeft.

Misschien moet ik eens naar Australië

“12 points go to Belgium” mocht ze 2 keer aanhoren, een hele eer om die van Australië te krijgen. Ze vond het super cool! “Misschien moet ze eens tot daar gaan” zei ze zelf.
Concrete plannen voor het buitenland zijn er echter nog niet. De platenfirma is daar momenteel mee bezig. Ze focust zich nu op haar zomertoer en op nieuwe songs maken.

Ik ben geen inspiratiebron voor gevestigde artiesten

Het songfestival is niet weggelegd voor iedereen omdat iedereen het anders ervaart. Ze denkt niet dat ze een inspiratiebron is voor andere artiesten. Wie het niet ziet zitten heeft daar ook niets te zoeken. Je moet ervan kunnen genieten en dat kan pas als je echt wilt deelnemen.

Volgende keer als coach en dan kan ik naar de Euroclub gaan

Een tweede deelname ziet ze niet zitten, ze wil de herinnering koesteren. Ze weet ook niet of ze het dan beter zou doen, maar terugkeren als coach of begeleider ziet ze wel zitten en dan geraakt ze misschien wel tot in de Euroclub, want nu had ze zo veel te doen dat het er niet van gekomen is.

De agenda van haar zomertoer vind je via het boekingskantoor ttt artists http://tttartists.be/artists/laura-tesoro/intro

Vakantieplannen heeft Laura niet, haar vrije tijd zal ze gebruiken om nieuwe muziek te maken en om hopelijk binnenkort een album uit te brengen.

Bekijk alvast ons interview in onderstaande video:

 

 

 
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑