OGAE

Gepubliceerd op: 1 januari 2019

0

Highlights OGAE Belgium 2018

OGAE Belgium heeft opnieuw een formidabel jaar achter de rug.
Het aantal leden heeft de kaap van 370 overschreden, een absoluut record!
Dankzij jullie waren onze activiteiten keer op keer een groot succes….

Een overzicht:

23 januari 2018

OGAE Belgium organiseerde voor het eerst een Nieuwjaarsreceptie. Een 80-tal leden waren aanwezig in de Via Via te Mechelen om er op het nieuwe jaar te klinken.
Na de receptie konden de fans hun fototoestellen en draagbare telefoons bovenhalen want Sennek kwam langs om de fanclub en haar leden beter te leren kennen.

Laura nam alle tijd om een babbeltje te slaan met iedereen en de leden konden naar hartelust foto’s en selfies nemen.

Vervolgens werd iedereen op frietjes getrakteerd en werd de fuif op gang getrokken.


21 april 2018

Ook de OGAE ESC Voting avond was een enorm succes! Die vond dit jaar plaats in Café Sport in Leuven.
In totaal brachten 163 leden hun stem uit! Slechts 6 clubs hadden meer stemmers dan wij. Dit bewijst dat onze club actief bezig is met het Songfestival.

Frankrijk, Israël en Australië waren de 3 topfavorieten. Finland, Tsjechië, Oostenrijk, Cyprus, Zweden, Duitsland en Griekenland vervolledigden onze top 10.

 

10 mei 2018

OGAE Belgium organiseert elk jaar een uitstap voor de leden die ter plaatse aanwezig zijn. Dit jaar werd een 2 uur durende boottocht georganiseerd. De zon was van de partij en 68 leden vaarden mee op de Taag.

Tijdens onze rondvaart genoten we van hapjes en wijn.

Dé verrassing van de dag was de aanwezigheid van Sennek en de Belgische delegatie. Sennek begroette één voor één alle leden en praatte met iedereen over haar fantastische ervaringen hier.

Hun cameraploeg maakte een mooie samenvatting van deze prachtige dag. Bekijk zeker en vast het fimpje in bijlage.

Copyright uitgelichte foto: Eén

 

23 juni 2018

Traditiegetrouw vindt kort na het Eurovisie Songfestival de OGAE Second Chance Contest plaats. Place to be was opnieuw de Via Via in Mechelen waar een talrijk opgekomen fans de liedjes beoordeelden die aan deze wedstrijd deelnamen. Nadien werd er opnieuw tot in de vroege uurtjes gefeest op hits van het Songfestival.

 

17 november 2018

Voor de derde keer werd So You Think You Can Win Eurovision georganiseerd. Het was opnieuw een onvergetelijke avond! 14 acts werden gebracht en na een spannende puntentelling kwam Moldavië als overwinnaar aan de meet.

 


Uistlagen OGAE Wedstrijden

OGAE ESC Voting: “A matter of time” werd knap 7de

OGAE Second Chance Contest: Italië won de 32ste editie met Annalisa en “Il mondo prima di te

OGAE Song Contest: Het Verenigd-Koninkrijk won dankzij Steps en “Scared of the dark“. België eindigde op een 5de plaats met “Ta peau” van Charlotte.

OGAE Retro Contest: Ricchi e Poveri wonnen met “Che sara“. De Belgische bijdrage “Dag vreemde man” van Ann Christy werd 5de.

OGAE Guest Jury Hits Contest: “Pour un flirt” van Michel Delpech won nipt van OGAE Rest of the World.

OGAE Video Contest: Mikolas Josef won met “Me gusta“. België, vertegenwoordigd door Oscar and The Wolf met “Runaway” eindigden op een 12de plaats.

 

Graag willen we jullie allemaal bedanken voor jullie talrijke opkomst tijdens onze bijeenkomsten.  Merci voor jullie inzet tijdens So You Think You Can Win Eurovision en voor de onvergetelijke momenten die we samen opnieuw beleefden. Voor de leuke reacties die jullie sturen. You are the best!

Het OGAE-team
Comments are closed.

Back to Top ↑