Lisboa 2018

Gepubliceerd op: 4 mei 2018

0

Sennek ontvangen door de Belgische ambassadeur

Gisteren werd de Belgische delegatie en OGAE Belgium uitgenodigd bij de Belgische ambassadeur dhr. Boudewijn Dereymaeker en zijn echtgenote Mevr. Véronique Verhoeyen voor een receptie en walking dinner.

Door een foutje van de buschauffeur kwamen Sennek en haar gevolg later aan dan voorzien, maar bij aankomst zat de sfeer onmiddellijk goed. De ambassadeur verwelkomde haar en wenste ze alle succes toe. Hij is er in ieder geval van overtuigd dat België het Songfestival zal winnen.

Hij vertelde ook dat er een brief verzonden was naar alle 3700 Belgen die in Portugal wonen met de vraag om België te steunen tijdens de halve finale en de finale door zoveel mogelijk te sms’en.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑