Lisboa 2018

Gepubliceerd op: 8 mei 2018

0

SENNEK in de Euro Village

OGAE Belgium was aanwezig tijdens het optreden van Sennek in de Euro Village. Voor haar optreden had ze nog even tijd om ons te woord te staan.

Zoals gewoonlijk was “Senneke”, of gewoonweg Sennek, de lachwekkende zelf. Ze was helemaal klaar voor haar optreden in de Euro Village alsook voor de semi finale, zelf vertelde ze dat er een ontspannen sfeertje aanwezig is in Lissabon en dat ze super veel “fun” hebben. Ze is tevens heel blij dat het Songfestival dit jaar plaats vindt in Portugal.

Ze is helemaal gefocust voor haar optreden in de eerste halve finale, maar toch is er een  gemis van het thuisfront.

Sennek stelde ons ook haar 3 backings voor, namelijk Nina, Stef en Monique. Volgens Sennek is dit wel degelijk “de top” van België die ze mee heeft. Zij gaan ervoor zorgen dat het nummer een extra dimensie krijgy tijdens haar optreden in de eerste halve finale. Zelf zijn het geen vreemden voor elkaar want ze kennen elkaar al langer dan vandaag. Waardoor het makkelijk samenwerken is.

Bekijk de video van het interview hieronder:

 
Back to Top ↑