Lisboa 2018

Gepubliceerd op: 11 mei 2018

0

Leden ontmoeten Sennek tijdens boottocht

OGAE Belgium organiseert elk jaar een uitstap voor de leden die ter plaatse aanwezig zijn. Dit jaar werd een 2 uur durende boottocht georganiseerd. De zon was van de partij en 68 leden vaarden mee op de Taag.

Tijdens onze rondvaart genoten we van hapjes en wijn.

Dé verrassing van de dag was de aanwezigheid van Sennek en de Belgische delegatie die hier in Lissabon aanwezig zijn. Sennek begroette één voor één alle leden en praatte met iedereen over haar fantastische ervaringen hier.
Ze is een lieve dame en artieste met een grote A. Want ondanks haar uitschakeling tijdens de eerste halve finale en de teleurstelling die dit meebracht stond ze er gewoon. Ze maakte tijd voor iedereen.

Hun cameraploeg maakte een mooie samenvatting van deze prachtige dag. Bekijk zeker en vast het fimpje in bijlage.

https://www.een.be/eurovisiesongfestival/met-de-zeilboot-door-lissabon

Copyright uitgelichte foto: Eén
Back to Top ↑