Lisboa 2018

Gepubliceerd op: 28 april 2018

0

Topfavoriete Netta ziet het volledig zitten

Vóór de repetities in Lissabon van start gaan wil OGAE Belgium nog graag ons interview met Netta meegeven:


Speciaal en uniek

Netta is overdonderd door het gebeuren maar probeert gefocust te blijven ondanks het feit dat ze de favoriete is om het 63ste Songfestival te winnen. “Ik wist dat we iets speciaals en unieks aan het doen waren en ik maak graag muziek. Het blijft natuurlijk een wedstrijd maar ik blijf hard werken 7 op 7 en 24 op 24”.

Sorry als het fout loopt

De vocal looper mag mee naar Lissabon maar ze is niet bang dat er iets mis gaat. “Maar het is wel spannend….”

Maar hoe werkt dit eigenlijk? “Ik hoor een click in mijn oortjes, tel tot 5 en maak een geluid, het is net als een instrument bespelen. Een artist kan ook een akkoord missen, ik leerde het bespelen en kan het van buiten en als er iets fout loopt, ….. ja, dan zal ik sorry zeggen maar het Songfestival is zo veel meer en we bereiden heel wat verrassingen voor…..”

Rising Star

Netta nam deel aan HaKokhav Haba (Rising Star) en won het ticket voor Lissabon. Doron Medalie en Stav Beger merkten haar op en schreven “Toy” voor haar. “Het liedje past volledig bij mij!”

Bekijk het interview in onderstaande video:
Back to Top ↑