Kiev 2017 image-2017-05-12

Gepubliceerd op: 12 mei 2017

0

Blanche ontvangen op de Belgische ambassade in Kiev

Blanche werd gisteren ontvangen door de Belgische ambassadeur Luc Jacobs in Kiev.

Hij feliciteerde haar met haar finaleplaats en hoopt samen met alle Belgen dat zij het Songfestival mag winnen.
“Wat Blanche doet voor ons land, is veel meer dan ik ooit zou kunnen doen” zei de ambassadeur.

Nadien werd er getoast op het succes van Blanche.

Ze zong er “Chandelier” van Sia en natuurlijk ook “City lights”, de Belgische inzending van dit Songfestival.

We konden ook Susanna en Jess, de backings van Blanche enkele vragen stellen. Susanna stond al op het Songfestivalpodium met Loïc Nottet en ze vindt het waanzinnig om terug te zijn. Voor Jess daarentegen is de eerste keer en ook zij vindt het geweldig om dit te mogen meemaken.

Het is de RTBF die Susanna contacteerde en ze heeft dan ook geen seconde getwijfeld om opnieuw als backing te fungeren. Zij moest iemand vinden die heel goed op haar leek en dat deed ze via audities wat heel surrealistisch was.
Ook voor de staging werd haar mening gevraagd. Beide backings zijn niet te zien op het podium maar dat vinden ze niet erg. Vanwaar ze staan kunnen ze het publiek zien waardoor ze ook de vibes voelen die je krijgt op het podium. “Het liedje is heel mooi en heeft een boodschap. Het is dus niet nodig om te veel poespas te gebruiken.”
Beide dames hopen natuurlijk het evengoed te doen als 2 jaar geleden. Het zou leuk zijn mochten de kijkers stemmen”.

Bekijk hier het filmpje:

 
Comments are closed.

Back to Top ↑