Activiteiten

Gepubliceerd op: 25 april 2017

0

Kinepolis en OGAE presenteren “Eurovision At The Movies”

Op zaterdag 13 mei, op de avond van de finale van het Eurovisie Songfestival 2017, organiseren Kinepolis België en OGAE Belgium de eerste editie van “Eurovision At The Movies”. Wie niet in Kiev aanwezig kan zijn, maar toch ook niet alleen voor dat kleine televisiescherm wil zitten, kan op 13 mei in Antwerpen terecht. Sinds vandaag zijn de kaarten voor het evenement in verkoop voor iedereen. Naast de uitzending, die om 21 uur start, is er ook nog voor de finale randanimatie. Het nodige enthousiasme van de vele OGAE-leden en fans krijg je er helemaal gratis en voor niets bij!

Filip Moons van OGAE Belgium bedacht het concept: “Het is een gegeven dat mensen steeds vaker samen naar tv-kijken. Dat merkte ik onder meer aan de enorme populariteit van de fandorpen bij het EK-voetbal. Toen ik na een avondje stappen in Brussel langs zo’n fandorp passeerde, dacht ik op de metro: ‘Wat zou daar de Eurovisie-equivalent van kunnen zijn?’. Zo kwam ik uiteindelijk op het idee om een grote cinemazaal vol Eurovisiefans te vullen met een knallende receptie vooraf. Kinepolis was meteen voor het idee gewonnen!”

De tickets zijn voor 25 euro (27,50 euro voor een cosy seat) per persoon te koop via de website van Kinepolis (rechtstreekse link naar ticketverkoop) en omvatten de voorstelling, een receptie en een versnapering.
Back to Top ↑