OGAE

Gepubliceerd op: 31 december 2016

0

2016 een jaaroverzicht

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Het is dus tijd om eens achterom te kijken en te concluderen dat 2016 een topjaar was!

Tijdens de eerste maand van het jaar mochten we allemaal getuige zijn hoe Laura Tesoro Eurosong 2016 won. Commentaren bleven niet uit en sommigen zagen de Belgische kansen op een finaleplaats slinken. Laura beloofde hard te werken aan haar performance, maar toch bleven we sceptisch.

In april kwamen de OGAE leden samen in het Via Via Café in Mechelen, waar de liedjes voor Stockholm werden beoordeeld. Nadien volgde een leuke fuif. Met 65 aanwezigen werd dit onze grootste bijeenkomst ooit, maar voor hoe lang nog?

Eindelijk brak de maand mei aan. Heel wat OGAE-leden waren in Stockholm aanwezig en voor de tweede keer werd ter plaatse een samenkomst georganiseerd. We kozen voor een bezoek aan het ABBA-museum en de Good evening Europe-tentoonstelling. We beëindigden onze bijeenkomt met een glaasje op een zonovergoten terras waar we bijpraatten en aan de pronostieken begonnen want de dag nadien zou Laura Tesoro de finale openen. Wat toen gebeurde is geschiedenis, het werd een super avond!

DSC_0019

In september kwamen de leden opnieuw samen voor de eerste editie van de “So you think you can win Eurovision” wedstrijd. De deelnemers konden kiezen tussen karaoke, playback of een dansact. Het werd een ongelofelijke avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

FB_IMG_1473094621440

Op 10 november mochten we eindelijk onze lang verwachte 25ste verjaardag vieren. Met meer dan 100 aanwezigen, een super locatie, en optredens van Vanessa Chinitor en Axel Hirsoux kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond die tot de vroege uurtjes duurde.

dsc_0072 dsc_0176

Natuurlijk waren er ook de OGAE wedstrijden. In de OGAE Retro Contest 1973 behaalden we een 7de plaats met “Vrede voor iedereen” van Rita Deneve. Tom Frantzis werd 16de met “I’m not lost” in de OGAE Second Chance. Op de OGAE Video Contest werd “Howling at the moon” van Milow beloond met een knappe 10de plaats op 40 deelnemende videoclips. In de laatste wedstrijd, de OGAE Eurovision Song Contest wist Bazar een 18de plaats te behalen met “Goud”

Het werd een onvergetelijk jaar. Onze club telde nog nooit zo veel leden. Onze site en onze facebookpagina worden heel vaak bezocht en geliket. Hartelijk dank aan iedereen want jullie maken het allemaal de moeite waard.
Graag wensen we jullie een spetterend eindejaar omringd door familie en vrienden. Mogen jullie gezond blijven en zorgeloos het nieuwe jaar tegemoet gaan!

Het OGAE-team.

 
Back to Top ↑