Activiteiten

Gepubliceerd op: 15 november 2016

0

OGAE BELGIUM blaast 25 kaarsjes uit

10 november 2016 zal voor heel wat Belgische OGAE-leden lange tijd in hun geheugen gegrift staan. Die dag vierde OGAE Belgium namelijk het 25-jarig bestaan van de club.

Het feestelijke gebeuren vond plaats in de Aquamuse, een partyboot in Gent, die voor één avond werd omgetoverd tot een Eurovisieboot.

Bij aankomst kreeg elk lid een welkomstdrankje en kon er wat bijgepraat worden. Tal van leden kwamen ook voor de eerste keer en konden kennis maken met de hechte groep die OGAE Belgium ondertussen geworden is.

Na de gebruikelijke verwelkoming mocht Vanessa Chinitor de spits afbijten. Zij vertegenwoordigde België op het Eurovisie Songfestival van 1999 waar ze “Like the wind” naar een verdienstelijke 12de plaats zong.
Het duurde niet lang of ze kreeg de bijna 100 aanwezigen aan het dansen en het feest kon beginnen. Ze bracht covers maar ook een paar leuke songfestival inzendingen zoals “Après toi” (Lux 1972), “Soldiers of love” (Bel 1987), “Gelukkig zijn” (Bel 1975) en natuurlijk haar eigen inzending.

Axel Hirsoux nam nadien de microfoon over. Dat hij kan zingen weet iedereen maar hij verbaasde vriend en vijand met een perfecte uitvoering van o.a. “Euphoria” (Zwe 2012), “Je n’ai que mon âme” (Fra 2001) en “My number one” (Gri 2005).

Na de optredens kregen de leden de kans om samen met beide entertainers foto’s/selfies te nemen en een babbeltje te slaan tijdens een meet and greet.

Rond de klok van 23h30 werd de fuif op gang gedraaid door DJ First Frank, bekende dj van het Eurofan Café in Stockholm, Kopenhagen en Wenen en zo kon het feest doorgaan tot in de vroege uurtjes.

OGAE Belgium wil alle aanwezige leden nogmaals bedanken voor de komst en voor de leuke reacties die we in ontvangst mochten nemen. Ook dank aan de leden die er niet konden bij zijn, want zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan. Een speciale dank gaat ook uit naar Aquamuse en Euro-music vzw voor de fijne samenwerking.

OGAE Belgium groeit stilaan uit tot een grote club binnen de OGAE gemeenschap. Momenteel staat de teller op 202 leden, maar we verwelkomen graag nog nieuwe leden! Spoor dus vrienden en vriendinnen aan om lid te worden van deze fantastische club met een hart voor het Songfestival en laat er ons samen nog vele jaren bijdoen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑