OGAE

Gepubliceerd op: 2 augustus 2016

0

“Goud” van Bazart is de Belgische inzending voor de OGAE Song Contest 2016

 

De voorbije weken kozen de leden van OGAE Belgium de Belgische inzending voor de OGAE Song Contest 2016.

Elk lid kreeg de kans om liedjes voor deze wedstrijd in te sturen. Het diende te gaan om originele nummers die door een Belgische artiest in één van de drie landstalen gezongen werden en die na 1 juli 2015 uitgebracht werden. In totaal werden 74 nummers ingestuurd waarvan er 30 weerhouden werden.

In een tweede fase konden de leden van OGAE Belgium uit deze 30 nummers hun favoriet kiezen. In totaal brachten 51 leden hun stem uit. Na een spannende nek aan nek race won uiteindelijk “Goud” van Bazart voor “10.000 luchtbalonnen” van K3 en “Horizon” van Tourist LeMC. Het blijft nog afwachten hoe het nummer internationaal zal scoren.

 

Het winnende lied:

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑