Stockholm 2016

Gepubliceerd op: 7 mei 2016

0

Stockholm is helemaal klaar voor het Songfestival 2016 !


Na een eerste verkennende wandeling door de stad en het ophalen van de F2 accreditatie is het overduidelijk dat Stockholm zich goed heeft voorbereid op de organisatie van het Songfestival en dat ze er bovendien veel zin in hebben.

In de belangrijkste winkelstraten wapperen de vlaggen met het logo van dit jaar en bijhorende slogan “Come together”, aan de Globen lijkt ook alles in orde en het Euro Fan Café en EuroClub zijn klaar om publiek, fans en gasten te ontvangen.

Een toevallige passage langs de Eurovillage leerde ons dat ook daar de festiviteiten al volop aan de gang zijn met een optreden van de kandidaten uit Bulgarije en Zwitserland.

In bijlage een aantal sfeerfoto’s.

Let the show begin !
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑